Wij zoeken een stagiaire

Maandag 13 juli 2015 - Voldoe je aan het profiel hieronder? Schroom dan niet om ons te schrijven:

STAGE Administratie/secretarieel medewerker niveau 2 of 3
Organisatie: VMBO-school De Rotonde, Groene Woud 2 te Breda
 

Functieomschrijving

We zoeken een enthousiaste stagiaire die ons kan ondersteunen bij het aannemen van de telefoon en andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

Het takenpakket

Het bedienen van de telefooncentrale, registreren zieken/absenten, verwerking van de post, versturen van e-mails en andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

Functie eisen

Goede communicatieve vaardigheden, goede telefoonstem. Stressbestendig en flexibel. Vaardigheid in het werken met de computer. De werktijden zijn van 8.00 uur – 16.30 uur.

Bedrijfsprofiel De Rotonde

De Rotonde is een VMBO school met ca. 70 medewerkers en ca. 375 leerlingen. Samen een eigen wijze weg vinden, dat is onze missie. Want we hebben elkaar bij De Rotonde nodig om dingen te bereiken.

Onze leerlingen krijgen extra aandacht en ondersteuning bij hun proble(e)m(en). Door de persoonlijke benadering is er een hechte band zowel bij het team als bij de leerlingen.

Met als resultaat een flinke persoonlijke ontwikkeling en een VMBO-diploma!.

Je sollicitatie

Wanneer je belangstelling hebt dan kun je een schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae sturen aan De Rotonde, t.a.v. mevrouw J. Akkermans-van Raaijen, Groene Woud 2, 4834 BC BREDA. E-mailen kan ook: derotonde@rocwb.nl.

 

samen een eigen wijze weg vinden