Open Dag 2018

Dinsdag 30 januari 2018 -

De open dag van De Rotonde was weer een groot succes. Buiten floten de vogeltjes, het was droog, de koffie pruttelde en de eerste bezoekers wisten ons al vroeg te vinden.

Veel ouders stelden vragen over de LWOO voorzieningen die onze school heeft. Ons ondersteuningsteam wist in alle rust uit te leggen aan ouders hoe een aanmeldingsprocedure verloopt op onze school.

Onze jongens uit klas 2 en 3 begeleiden buiten de bezoekers met hun auto en fiets naar de juiste plaats. Bij het vak drama werd heerlijk gezongen en in de gymzaal konden velen hun lol op, met de enorme stormbaan.

Oud-leerling Anouschka Verschuren gaf samen met een docent een heldere presentatie over hoe wij op De Rotonde 'samen een eigen wijze weg vinden'. Trots vertelden onze docenten van klas 4 hoe wij met maar liefst vier MBO colleges wekelijks lessen verzorgen op hun locaties. Ook was er aandacht voor alle vakken en hoe iedere vakgroep hun vak presenteert: 3D printers, gedekte tafels voor high tea, de leukste lesmethode Nederlands, zelfgemaakte pyramides (en speurtocht) bij mens en maatschappij, onze speciaal uitgedachte aanpak bij rekenen/wiskunde etc.

Kortom: de open dag was een geslaagde dag!

samen een eigen wijze weg vinden