De Rotonde wint Kunstbende Publieksprijs

Zondag 9 maart 2014 - Breda, zondag 9 maart - Vanmiddag trad een groep leerlingen o.l.v. onze dramadocenten Chantal Nooitgedagt, Anita Doornekamp en Veronica Egiziano op in het Chassé Theater in Breda.

Het optreden maakte deel uit van De Kunstbende Scholenwedstrijd. De hoofdprijs, een bedrag van € 2500,-, te besteden aan culturele activiteiten, ging aan hun neus voorbij. Maar niet getreurd! Onze theatergroep won de Publiekprijs!

de rotonde wint kunstbende publieksprijs
Foto: Chantal Nooitgedagt

Chantal Nooitgedagt maakte het winnen van de prijs zojuist bekend: "We hebben de publieksprijs!!!! Yeeeaaahhhh de mooiste prijs!"

Marco van de Goorbergh maakte de volgende video van de prijsuitreiking:Wij feliciteren onze leerlingen en collega's met dit prachtige resultaat! Voor alle foto's klik je hier.

Meer over De Kunstbende Scholenwedstrijd lees je op:
www.kunstbendebrabant.nl/kunstbende-op-school/kunstbende-scholenwedstrijd/

Op maandag 10 maart verscheen dit bericht met bijgaande foto in BN DeStem:

"Scholenwedstrijd Nieuw tijdens de Brabantse Kunstbende Voorronde was de KunstbendeScholenwedstrijd; de wedstrijd voor het beste, meest creatieve en vernieuwende cultuureducatieproject, georganiseerd door Kunstbende in samenwerking met Kunstbalie. Zeven Brabantse middelbare scholen presenteerden hun project. Effent uit Oosterhout eindigde daar als tweede. Het publiek had ook een stem en gaf de publieksprijs aan De Rotonde in Breda."


de rotonde wint kunstbende publieksprijs

De Rotonde wint De Kunstbende Publieksprijs

Foto's: Marcel Otterspeer / het fotoburo

samen een eigen wijze weg vinden